Ambassadeurs

Hieronder een overzicht van diverse ambassadeurs in binnen- en buitenland.

scroll door

Sport Branche

  • Daan van Bree
  • Groningen 🇳🇱
Golf enthousiast

Toevallig kwam ik de PlyoDyne® tegen, ik ben redelijk sportief maar vooral fanatiek. De reden dat mij dit toestel interesseerde, was het feit dat ik al jaren met een chronische schouderblessure liep en alle bezoeken aan de fysiotherapiepraktijk mij geen soelaas hebben geboden. Ik ben een redelijke golfspeler, maar door deze blessure was mijn handicap de afgelopen jaar verdubbeld.

Bij levering werd ik erop gewezen dat ik, vanwege de ernst van mijn blessure, erop moest rekenen dat ik een half jaar nodig zou hebben om een redelijk herstel te kunnen waarnemen. Dit klopte volledig, ik gebruik het toestel nu sinds maart dit jaar, acht maanden, en speel weer met mijn oude handicap (sinds drie jaar).

Ik heb niet op kracht getraind, alleen op flexibiliteit en snelheid. Ook heb ik het advies niet gevolgd om drie keer per week 15 minuten te trainen, maar bijna elke dag 5-10 minuten in de ochtenden.

Dit toestel heeft mij het plezier in golfen weer volledig teruggebracht en ik verwacht volgend jaar opnieuw een aanzienlijke sprong te maken.

  • Duncan McCallum
  • Glasgow 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
PGA golfcoach & onafhankelijke adviseur

Als lid van de PGA of America en golfcoach al meer dan 23 jaar, heb ik bijna 6.000 mensen het geweldige golfspel geleerd. Veel van mijn studenten in de loop der jaren zijn Amerikaanse militairen, collegiale en professionele atleten, en veel andere golfers met lichte tot ernstige blessures.

Een paar maanden geleden kwam ik in aanraking met iQQuip®, maakte kennis met de apparatuur en raakte meteen enthousiast over de verbinding met hun benadering die ik al jarenlang benadruk bij mijn leerlingen en de kwaliteit van de geleverde apparatuur.

De apparatuur wordt dagelijks door mezelf en mijn studenten gebruikt, en ik kan eerlijk gezegd zeggen dat de PlyoDyne® de precieze bewegingen biedt die specifiek gericht zijn op die delen van uw lichaam die uw algehele fysieke welzijn zullen verbeteren en van toepassing zijn op golfgerelateerde prestaties. De apparatuur levert de nieuwe trainingsdimensies zoals ik verwachtte en opende echt een nieuwe wereld voor mij en mijn studenten.

Deze uitrusting zal goed van pas komen voor u als coach en student van de golfswing.

Medische branche

  • Michael Schellekens
  • Kaatsheuvel 🇳🇱
Fysiotherapeut

De PlyoDyne® is een veelzijdig schouder-/coreapparaat, geschikt voor alle doelgroepen. We passen het toe bij zowel jongere als oudere patiënten om de schouder te versterken en de stabiliteit te verbeteren. Zo kunnen patiënten met een rotator cuff-ruptuur door middel van de PlyoDyne® de gehele schoudermanchet versterken. Daarnaast is de PlyoDyne® ook uitermate geschikt voor patiënten met een sportspecifieke klacht, zoals werpen. Patiënten zijn ook zeer gemotiveerd om met de PlyoDyne® te werken vanwege zijn veelzijdigheid.

Het gewicht op het handvat van de PlyoDyne® is eenvoudig aan te passen door verschillende kleine en grote gewichten te wisselen en ze zitten stevig vast.

Dankzij de vrije bewegingsuitslag kan er in alle richtingen bewogen worden, wat overeenkomt met de kenmerken van een kogelgewricht zoals de schouder.

  • Lid van het Schoudernetwerk Twente
  • Enschede 🇳🇱
Fysiotherapeut

De PlyoDyne® biedt de mogelijkheid om oefeningen in mobiliteit, coördinatie, kracht en snelheid uit te voeren voor patiënten met schouderpijn. In een gedeeltelijk gesloten/open keten voelen de bewegingen met de PlyoDyne® heel natuurlijk aan. Van gecontroleerde oefeningen met lage belasting is een opbouw mogelijk naar een toename in belasting en maximale snelheid. Zelfs plyometrische oefeningen zijn mogelijk. Dagelijkse bewegingen en sport specifieke activiteiten kunnen worden geïntegreerd in de revalidatie met de PlyoDyne®.

Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onze producten?

Mark Driessen
CEO