Ambassadeurs

Hieronder een overzicht van diverse ambassadeurs in binnen- en buitenland.

scroll door

Sport Branche

  • Daan van Bree
  • Groningen 🇳🇱
Golf enthousiast

Door toeval kwam ik de PlyoDyne® tegen, ik ben redelijk sportief maar vooral fanatiek. De reden dat mij dit apparaat deed interesseren, was het feit dat ik al jaren met een chronische schouderblessure liep en alle bezoeken aan de fysiotherapiepraktijken mij geen soelaas hebben geboden. Ik ben een redelijke golfspeler maar door deze blessure was mijn handicap de afgelopen jaren verdubbelt.

Bij levering werd ik erop geattendeerd dat door de ernst van mijn blessure, er op moest rekenen dat ik een half jaar nodig zou hebben om een redelijk herstel te kunnen waarnemen. Dit klopte helemaal, ik gebruik het apparaat nu vanaf maart dit jaar (2021), 8 maanden en speel weer mijn oude handicap (sinds 3 jaar).

Ik heb niet op kracht getraind, alleen op souplesse en snelheid. Ook heb ik niet het advies gevolgd om 3 keer per week 15 minuten te trainen, maar bijna dagelijks 5-10 minuten in de ochtend.

Mij heeft dit apparaat het plezier in golfen weer volledig teruggebracht en verwacht volgend jaar nog een behoorlijke sprong te maken.

  • Duncan McCallum
  • Glasgow 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
PGA golfcoach & onafhankelijke adviseur

Als PGA of America-lid en golfcoach voor meer dan 23 jaar heb ik bijna 6.000 mensen het geweldige golfspel geleerd. Veel van mijn studenten door de jaren heen zijn Amerikaanse militairen, collegiale en professionele atleten en vele andere golfers met lichte tot ernstige blessures.

Een paar maanden geleden (februari 2022) kwam ik in aanraking met iQQuip®, maakte kennis met de apparatuur en werd meteen enthousiast over de verbinding met hun achtergrond die ik zelf al jarenlang predik onder mijn leerlingen en de kwaliteit van de geleverde apparatuur.

De apparatuur wordt dagelijks door mijzelf en mijn studenten gebruikt, en ik kan eerlijk zeggen dat de PlyoDyne® de precieze bewegingen biedt die specifiek gericht zijn op die delen van uw lichaam die uw algehele fysieke welzijn zullen verbeteren en van toepassing zijn op golf gerelateerde prestaties. De apparatuur levert de nieuwe trainingsdimensies zoals ik had verwacht en opende echt een nieuwe wereld voor mij en mijn studenten.

Zoals u zult zien, kan en zal deze uitrusting u als coach en student van de golfswing goed van pas komen.

Medische branche

  • Michael Schellekens
  • Kaatsheuvel 🇳🇱
Fysiotherapeut

De PlyoDyne® is een veelzijdig schouder/core apparaat, geschikt voor alle doelgroepen. We passen hem toe bij zowel jongere als oudere patiënten om de schouder te versterken en de stabiliteit te verbeteren. Zo kunnen patiënten met een rotator cuff ruptuur middels de PlyoDyne® de gehele schouder manchet versterken. Daarnaast is de PlyoDyne® voor patiënten met een sport specifieke klacht (bijv. werpen) ook uitermate geschikt. Patiënten zijn ook zeer gemotiveerd om met de PlyoDyne® te werken door zijn veelzijdigheid.

Het gewicht op het handvat van de PlyoDyne® is eenvoudig aan te passen door verschillende kleine en grotere gewichten te wisselen en zitten stevig vast.

Door de vrije bewegingsuitslag kan er in alle richtingen bewogen worden, wat aansluit bij de kenmerken van een kogel- (schouder) gewricht.

  • Lid van het Schoudernetwerk Twente
  • Enschede 🇳🇱
Fysiotherapeut

De PlyoDyne® biedt de mogelijkheid om de patiënt met schouderpijn te oefenen in mobiliteit, coördinatie, kracht en snelheid. In een gedeeltelijk gesloten/open keten voelen de bewegingen met de PlyoDyne® heel natuurlijk. Van gecontroleerd met lage belasting is een opbouw mogelijk naar toename in belasting en maximale snelheid; zelfs plyometrische oefeningen zijn mogelijk. Dagelijkse bewegingen en sport specifieke activiteiten zijn herkenbaar in te voeren in de revalidatie met de PlyoDyne®.

Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onze producten?

Mark Driessen
CEO