Over iQQuip®

Mooi in zijn eenvoud.

Ontstaan uit een briljant idee introduceerden we een gewoon geweldige innovatie; een ware en ongekende revolutie in de sportwetenschap en menselijke biomechanica gericht op schouder- en hogere bovenlichaamdynamiek. En hiermee de invoering van plyometrische uniciteit: de ultieme fusie van kracht en snelheid.

Moofit B.V., met ons hoofdkantoor gevestigd in Nederland, biedt met het merk iQQuip® een uniek premium assortiment apparatuur met PlyoDyne® en biedt een sensationele verbetering van de dynamische en vooral functionele prestaties van upper core en schouder.

Een blik op ons klantenbestand: medische revalidatiecentra; pre- evenals postoperatieve, zorginstellingen, zorgverzekeraars, organisaties voor en personen met neurologische, orthopedische en reumatische aandoeningen, individuele atleten en professionele sportorganisaties en federaties, professionele-, bedrijfs-, hotel-fitness, en fysiotherapie.

Het is ons doel om onze klanten een gezonder leven te bieden en verbluffende resultaten te garanderen met een enkel apparaat dat zich richt op 7 kenmerken: balans, coördinatie, elasticiteit, stabiliteit, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Onze unieke apparatuur is ontwikkeld en geproduceerd met behulp van alleen de hoogste beschikbare materiaalnormen en state-of-the-art productiemethoden om volledige klanttevredenheid en kwaliteitsgevoel te garanderen.

iQQuip’s® reis

Moofit B.V. is in november 2021 opgericht door 2 ondernemers met een trackrecord in precisiebewerkingstechnologie en internationale verkoop & industrieel management.

iQQuip® richt zich op:

  • nieuw ontwikkelde plyometrische technologie;
  • gepatenteerde technologie;
  • schouder, rug en upper core;
  • medische revalidatie en professionele fysieke plyometrische trainingsapparatuur.

Maart 2014

Eureka-moment geïnitieerd vanuit de Olympische topsport.

Juni 2015

Onderzoek en ontwikkeling gevolgd door een gedetailleerd ontwerp.

Juni 2017

Meerdere testeenheden, in verschillende configuraties, worden gebruikt in functionele en prestatietests in de dagelijkse trainingsoefeningen die deel uitmaken van de werkelijke fysiotherapie behandeling.

September 2019

Octrooiaanvraag.

Augustus 2020

Strategische alliantie met Haak Group B.V.

September 2021

Europees octrooi toegekend.

November 2021

Oprichting van Moofit B.V.

Levering van de eerste 3 PlyoDyne®PRO ONE van de 2e generatie.

Juni 2022

Introductie van de light-versie van de PlyoDyne®PRO-serie voor de behandeling van patiënten die na de acute behandelingsfase van hun ziekte of operatie verdere revalidatie nodig hebben.

Nieuwe ontwikkelingen worden in 2022 geïntroduceerd

Het bestuur

Mark Driessen
CEO (Chief Executive Officer)

Oprichter & eigenaar.

Een doorgewinterde senior business executive met meer dan 20 jaar ervaring in internationale en strategische marketing & sales, organisatieleiderschap, management en business development. Master of Science in Industrial Management (Universiteit van Hertfordshire, UK) en Werktuigbouwkundig ingenieur (HAN, NL).

Kernfilosofie: slechts 4 woorden; analyseren, denken, handelen en resultaten.

Freddy Haak
CTO (Chief Technical Officer)

Oprichter & eigenaar.

Internationaal gewaardeerde professional en eigenaar van de Haak Group BV in Gorredijk Nederland. Ervaring in CNC-productie van high-end bewerkte onderdelen die met behulp van state-of-the-art technieken worden gecombineerd tot een compleet hoogwaardig eindproduct.
Zijn kracht ligt in het vermogen om verschillende specialismen zoals engineering, verspaning, plaatwerk, lassen & constructie en assemblage te combineren tot een compleet pakket.

Kernfilosofie: No-nonsense aanpak om op tijd en zoals beloofd te leveren.

Heb je vragen?

Mail ons met alle vragen die je zou kunnen hebben.

Wil je een offerte?

Vertel ons wat je nodig hebt (alleen B2B).

Ambassadeur worden?

Wij komen graag met je in contact.