Opleidingen

Apparatuur opleiding

De norm

Het leveren van apparatuur met een uitzonderlijk hoge kwaliteit en toegepaste functionaliteit zijn bij iQQuip® de norm. Maximale klanttevredenheid is hierbij ons onderliggende doel.

Maar er is meer

Om succesvol te kunnen zijn met de aangeschafte apparatuur is het essentieel de volledige potentie van de PlyoDyne® te kennen en te beheersen. Deze kennis bieden wij graag aan in de vorm van apparatuurgerichte training voor professionals die met onze apparatuur gaan werken, ongeacht de sector waarin zij actief zijn.

Volledige potentie

Met de ondersteuning van iQQuip® stelt u uw team in staat de volledige potentie van de PlyoDyne® te benutten, uw patiënten en klanten de optimale zorg en dienstverlening te bieden, en hiermee uw professionele doelen te bereiken.

Opleiders

De opleidingen worden gegeven door erkende opleiders uit de praktijk mét kennis van zaken. Naast het verzorgen van apparatuurgerichte toepassingsopleidingen zijn onze instructeurs uitstekende sparringpartners als het gaat om het beantwoorden van de medische en inhoudelijke vragen over uw recentelijk aangeschafte PlyoDyne®-apparatuur.

Wij nodigen u graag uit om te bespreken hoe wij als iQQuip® door een gedegen apparatuurgerichte opleiding kunnen bijdragen aan uw succes.

scroll door

Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onze producten?

Mark Driessen
CEO